25.1.2012

Copterlinellä viiden tähden lomalle TallinnaanCopterline on lanseerannut Tallinnaan matkaaville uudet all inclusive -hotellipaketit. Vapaa-ajan matkustajille kohdistettu ylellinen lomapaketti sisältää nopeat helikopterilennot, laadukkaan majoittumisen Tallinnan parhaissa hotelleissa ja herkullisen viiden ruokalajin illallisen kaupungin huippuravintoloissa. Paketin voi tehdä mieleisekseen valitsemalla itselleen sopivan kuudesta eri luksushotellivaihtoehdosta ja viidestä eri fine dining -ravintolasta.

All inclusive -hotellipaketti tarjoaa helpon, nopeaan ja silti todella ylellisen kaupunkiloman. Pakettiin kuuluu helikopterilennot Tallinnaan, yöpyminen viiden tähden hotellissa sekä runsaan ja herkullisen viiden ruokalajin illallisen huippuravintolassa. Kaikki kuljetukset kuuluvat myös pakettiin, joten taksiinkaan ei käteistä tarvitse varata. Paluu Helsinkiin tapahtuu seuraavana päivänä. All inclusive -hotellipaketin hinta on 369€ yhdeltä henkilöltä.
Hotellipaketista voi tehdä täysin omanlaisensa kokonaisuuden. Valittavissa on kuusi eri hotellia: Telegraaf, The Three Sisters, St Petersbourg, Schlössle, Swissôtel ja Radisson Blu. Ruokailupaikan voi valita viidestä eri huippuravintolavaihtoehdosta: Tchaikovsky, Ö, Chedi, Bordoo ja Leib. Kaikki ravintolaan sisältyvät kulut kuuluvat pakettiin paitsi juomat jotka joutuu itse kustantamaan.

Paketit myydään varausjärjestyksessä, koska hotelli- ja ravintolavarauksia on rajattu määrä. Copterline tarjoaa helppoa ja mukavaa pakettia, jossa kaikki yksityiskohdat on hoidettu etukäteen.

Myös viikonloppumatkaajat on huomioitu paketissa. All inclusive -lomapakettien aikana Copterline lentää paluulennot myös lauantaisin klo 12.30 ja 13.30.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti