18.1.2012

Helikopterilla Tallinnaan syömään

Onko nälkä? Nyt voit hypätä helikopteriin ja lentää syömään Tallinnaan!Eräs suomalainen iskelmätähti lensi pienkoneella 70 luvulla köpikseen kun alkoi tehdä mieli tanskalaisia voileipiä tai näin ainakin kertoo legenda. Nyt tämän legendan voi tehdä todeksi kuka tahansa, sillä helikopterilla pääsee ruokailemaan Tallinnaan ja nopeasti.

Copterline ja ruokaguru Aivar Hanson virosta ovat yhdessä kehittäneet herkkusuille kätevän konstin päästä syömään hienosti vähän etäämmälle kuin kulmakuppilaan, he suosittelevat tänä vuonna joka kuukausi viittä erilaista ja mielenkiintoista ravintolaa Tallinnassa. Ja ettei homma olisi liian yksipuolista, niin Virolaisille taasen suositellaan huippupaikkoja Helsingissä.

Viron toiseksi parhaaksi ravintolaksi valittu Tchaikovsky on mukana kuvioissa.

Tchaikovskyn ruokalistalla voi nähdä vaikutteita venäläisestä ja ranskalaisesta keittiöstä ja ne on hienosti yhdistetty pohjoismaiseen ruokakulttuuriin.Hotelli Telegraafin yhteydessä toimivan Tchaikovsky ravintolan keittiömestari Vladislav Djatšuk menestyi hyvin Bocuse d`Or -kisassa ja valittiin Euroopan seitsemänneksi parhaaksi ja maailman 15. parhaaksi.

Viron ruokakulttuuri on monelle suomalaiselle yhä edelleen tuntematonta. Nyt käynnistyvällä yhteistyöllä halutaankin kertoa suomalaisille Viron laadukkaasta ruokakulttuurista sekä perehdyttää sen monipuoliseen ja jatkuvasti muuntuvaan ravintolatarjontaan.

Hankkeen virolainen osapuoli Aivar Hanson on Flavours of Estonia -projektin vetäjä ja organisoi myös Viron 50 parasta ravintolaa -äänestystä.0 kommenttia:

Lähetä kommentti