30.1.2012

Tallinnan museot - Miia-Milla-Manda

Miia-Milla-Manda, hauskaa koko perheelle.
Miia-Milla-Manda on leikkimielinen 3-11 -vuotiaille lapsille suunnattu oppimis- ja leikkimuseo, jossa normaalista musoesta poiketen kaikkia esineitä voi ja pitääkin kokeilla.

Täällä lapset saavat mm. veivata kassakonetta kaupassa, lajitella postia postitoimistossa, puun alla voi miettiä luonnon ja ihmisen välistä ystävyyssuhdetta, sienen sisällä saa katsella virolaisia lastenelokuvia, askarrella, hiihtää, pelata pelejä ja vaikka kokeilla valokuvaajan ammattia.

Museon kantavana teemana on ystävyys, ja siihen johdatetaan Miia-Milla-Mandan eli Virossa hyvin tunnetun lastenkirjojen hahmon avulla. Lapset voivat kurkata salaisuuksien lipastoon ja miettiä, mikä saa ystävän hyvälle tuulelle, millainen on todellinen ystävä tai millainen ystävä minä olen itse muille.

Lapsilla itsellään on ollut näyttelyn rakentamisessa iso rooli. Lapset ovat itse kirjoittaneet ystävyydestä ja siihen liittyvistä teemoista muiden iloksi ja mietittäväksi.

Museon kahvilasta voi ostaa herkkuja ja pikkupurtavaa.

Museo sijaitsee Kadriorgin puistoalueella ja sinne pääsee ehkä helpoiten taksilla.
Tai sitten Raitiovaunuilla 1 tai 3 Kadriorgin päätepysäkki.Avoinna ti-su klo 12-18. Kahvila ti-su klo 12- 17.30.
Osoite Koidula 21 C.

Museoon pääsee TallinnCardilla ilmaiseksi ja ilman sitä museo perii pienen korvauksen sisäänpääsystä. Katso täältä hinnat.


View Miian-Milla-Manda in a larger map0 kommenttia:

Lähetä kommentti