2.2.2012

Baltic Princessin buffetin valikoima uudistui helmikuun alusta

Tallink Baltic Princessin buffetravintoloiden valikoima uudistui nyt helmikuun alusta alkaen. Uudistunut buffet jakautuu toreiksi, joista jokainen voi poimia suosikkiherkkujaan sopivina annospaloina omien makumieltymystensä mukaan. 

Ja torivaihtoehtojahan riittää:  mm. vihannestori, antipasto-tori, juustotori, kalatori ja jälkiruokatori.

Myös keittiöväki tuodaan paremmin esille salin puolella ja se antaakin ruoanvalmistukselle aivan uudet kasvot. Muutoksia huomaa myös ruoan esillelaitossa. Useat annokset ovat valmiina pieninä annoksina.

Buffetissa ei tarvitse edetä enää tietyssä järjestyksessä koska aloituspisteitä on useita. Ruokailijat jaetaan nyt tasaisesti eri noutopisteisiin ja jonotus vähenee sen ansiosta.

Runsas, monipuolinen buffet-illallinen ruokajuomineen maksaa
Baltic Princessillä laivalta ostettuna 34 €/hlö ja ennakkoon ostettuna 32 €/hlö

Ihan tuulesta ei uudistusta temmattu vaan 2011 kesäkuussa Tallinkin Baltic Princessillä kokeiltiin kuukauden ajan uuden buffetin herkkuja. Matkustajat pitivät uudistuksesta ja siitä saatu palaute on varsin hyvää, jopa 96 % buffetravintoloissa ruokailleista huomasi tapahtuneen muutoksen. Matkustajat pitivät erityisesti ruokalajien määrästä, vähentyneestä jonottamisesta ja ruoan esillepanosta.

Eikun syömään!


Muista että voit varata Buffetin kätevästi samalla kun varaat itse matkan, 
ja kun maksat sen etukäteen se on myös edullisempaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti