23.2.2012

Virossa kylpylähotelli jossa hoidetaan unihäiriöitä

Võrun kaupungissa sijaitsevan Kubijan kylpylähotellin yhteydessä on nyt kokonaan uudistettu kylpyläkeskus sekä erityinen unihäiriöiden tutkimus- ja hoitoklinikka.

Tämä uusi kylpyläkeskus tarjoaa vieraiden käyttöön neljä erilaista saunaa joita ovat aromi-, höyry-, suola- ja perinteisen sauna sekä kaksi ulkosaunaa. 

Ulkosaunoissa on myös se meille niin rakas vihtominenkin sallittua. 

Vihtomista ei monessa kylpylässä enää suvaita, mutta onneksi se täällä onnistuu.

Saunomisen lomassa voi pulahdella tietysti myös rentouttavissa pore- sekä uima-altaissa.

Hotellin yhteyteen on avattu unihäiriöiden tutkimus- ja hoitoklinikka.
Josta saa apua jos minkälaiseen unihäiriöön kuten kuorsaamiseen ja uniapneaan sekä niihin usein varsin läheisesti liittyvien sydänhäiriöiden, verenpainetaudin, kurkkukipujen, tasapainohäiriöiden ja ylipainoisuuden diagnosointiin.

Klinikalla selvitetään nykyaikaisen länsimaisen ja perinteisen itämaisen lääketieteen ja menetelmien avulla unihäiriöin syyt, taustat ja laajuus, jonka perusteella voidaan unihäiriöistä kärsivälle varsinaista täsmähoitoa.

Myös erilaiset kauneushoidot toimivat paikan kassamagneettina ja hotellin runsaat puhtaista elintarvikkeista valmistetut ateriat omalta osaltaan poistavat varmasti stressiä ja sen myötä myös omalla tavallaan siitä mahdollisesti aiheutuvia unihäiriöitä.

View Võru in a larger map


0 kommenttia:

Lähetä kommentti