12.8.2012

Hyvää ruokaa Tallinnassa - Peppersack

Jos mieli tekee mureaa pihviä ja palan painikkeeksi hyvää viiniä tai olutta, niin et voi ohittaa Peppersack ravintolaa vanhan kaupungin ytimessä.

Peppersackin hinnat eivät ehkä ole ihan sieltä edullisimmasta päästä, mutta ruoka on ainakin hyvää ja sitä on annoksissa riittävästi. Ja eihän sitä lomalla muutenkaan säästellä vaan naatiskellaan koko rahan edestä :)

Hyvän ruoan lisäksi iloinen keskiaikainen tunnelma on omiaa nostamaan tunnelmaa.

Ravintolan atmosfääri henkii hienosti keskiaikaa ja tarjoilijatkin ovat kuin suoraan temmattu keskiaikaisen linnan palvelusväestä, valmiina noudattamaan pienintäkin toivettasi jota linnanherrana, -rouvana, -prinssinä tai prinsessana esität.

Peppersackin jälkiruoatkin ovat taivaallisia
Lisäksi jos osut paikalle oikeaan aikaan saatat nähdä jopa miekkataistelun, jossa kaksi toisilleen suuttunutta keskiaikaista ritaria yrittää säilän avulla ottaa mittaa toisistaan. Hauska pikkulisä muutenkin mukavaan tunnelmaan. 
Asiasta tietämättömiltä voi jäädä pari sydämenlyöntiä välistä kun näytös alkaa :) 
Miekkataistelunäytös esitetään joka päivä.

Ja jos satut vielä oikeana päivänä paikalle on luvassa myös napatanssia joka varmasti kääntää päät ja laittaa ruoan sulamaan sutjakkaasti. Napatanssia voi nähdä perjantaina ja lauantaina.

Ohjelmaesitykset alkavat n. klo 20:00 joten ilmesty paikalle hyvissä ajoin.

Tallinnan vanhan kaupungin nähtävyyksiä kierrellessä kannattaa Peppersack ottaa myös kohteeksi, tulet yllättymään positiivisesti.

Peppersackia ei voi muuta kuin suositella!


Näytä Peppersack suuremmalla kartalla0 kommenttia:

Lähetä kommentti