26.9.2012

Halvalla Tallinnaan!

Kun tarpeeksi kauan on paikallaan, voi takaraivossa alkaa pikkuhiljaa kasvamaan ajatus, että voisi sitä hieman vaihtaa välillä maisemaakin ja kipaista vaikka jossain vähän lomailemassa. Ja kun matkakuume sen myötä nousee, niin tahtomattaan sitä alkaa vilkuilla mainoksia edullisista matkoista erilaisista medioista.

Suomesta on mahdollista ostaa täydellisiä, kaikenkattavia matka/hotellipaketteja minne tahansa päin maapalloa. Usein hinnat vaan saattavat olla jokseenkin tyyriitä, jos siis tyytyy siihen mikä ensimmäisenä osuu silmään.
Tässä "silmään osumisessa" ollaan tultu mainostoimistojen avulla jo niin taitaviksi, että monesti jäädään koukkuun heti ensimmäiseen vaihtoehtoon.
Matkojen hintoja kannattaa kuitenkin vertailla, ja kun sopivan matkan löytää niin säästö voi olla jo aika suuri ja tällöin sitä rahaakin saattaa jäädä enemmän käytettäväksi matkakohteessa.

Edullisia matkoja löytää usein äkkilähdöistä, näissä tosin nimensä mukaankin on kyse nopeista lähdöistä, usein vain päivän parin varoitusajalla.
Mutta jos hinta on pääkriteerinä eikä ajankohta, niin äkkilähtöjä kannattaa seurailla.

Tässä pari hyvää paikkaa joista voi poimia parhaat päältä, jos vaan on tarpeeksi nopea.

Kurkkaappa esimerkiksi tätä Matkapoikien tarjoussivua, voit sieltä löytää todellisia helmiä!
Jos osut sivulle oikeaan aikaan, niin halvimmillaan tuolta voi Tallinnan reissun saada niinkin pienellä summalla kuin 7€, siis halvemmalla kuin jos hyppäisi vaikka seutuliikenteen linja-autoon ja ajelisi sillä naapurikaupunkiin!

Edullisia reissuja voi löytää myös vaikkapa Ikaalisten matkatoimiston sivuilta

Hotels.com tarjoaa taas omilla sivuillaan edullisia majoituksia Tallinnan hotelleissa.

Ebookers ei jää hotellien hinnoissa mitenkään taka-alalle.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti