11.4.2013

Eckerö Line - ennakkotilaus kannattaa

Eckerö Line tarjoaa mukavan tavan tilata tuliaisina tuotavat juomat ennakkoon, homma toimii kun ostostesi kokonaissumma on yli 400€.
Miksi siis raahaisit ostokset maista Tallinnasta? Kun voit tilata juhlajuomat ja karkit ennakkoon Eckerö Linen nettisivuilla ja he toimittavat ostoksesi sinulle terminaaliin.
Mikäli matkustat autolla, he toimittavat ostokset autosi viereen autokannelle! Ja nyt myös Helsingin Länsiterminaaliin jos matkustat vuorolla Tal - Hel  klo 17.15.
 

Varaa mukava päiväristeily tai hotellimatka Tallinnaan, tutustu ennakkotilauspalveluun ja tilaa tuotteet ennakkoon.


Eckerö Linen sivuilla kerrotaan ennakkotilauspalvelusta mm. seuraavaa:

Ennakkotilaustoimituksen vähimmäissumma on 400 €. Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 24 h ennen lähtöä. Lähetettyäsi ennakkotilauksesi saat meiltä vahvistuksen toimitettavasta tilauksesta ja sen hinnasta. Ennakkotilausostokset on maksettava aamulähdöllä viimeistään kello 10.00 EckeröMarketin kassalle, joka on merkitty Ennakkotilaus-kyltillä. Kassa aukeaa klo 9.00. Iltalähdöillä Helsinki-Tallinna ostokset on maksettava viimeistään kello 20.45. Ostokset toimitetaan suoraan autollesi autokannelle laivan saapuessa perille.
Nyt myös mahdollisuus terminaalitoimitukseen Helsingissä! Ostosten toimittaminen Helsingin Länsiterminaaliin on mahdollista vuorolla Tal-Hel klo 17.15. Tilauksen voi tehdä myös laivan myymälässä päivävuoroilla. Tällöin alla esitetyt ennakkotilaushinnat eivät kuitenkaan ole voimassa. Terminaalitoimitus maksaa 10 €/toimitus. Ostokset luovutetaan terminaalissa ennen tullitarkastusta erikseen merkityssä pisteessä.
Ennakkotilausostoksesta, kuten kaikista muistakin ostoksista EckeröMarketissa, saat tietysti lisäksi bonusta S-Etukortilla.


Eckerö Linen ennakkotilauspalveluun pääset tästä

Tulet yllättymään positiivisesti kun huomaat kuinka edullisia juomat ennakkotilauspalvelussa ovat!
0 kommenttia:

Lähetä kommentti