6.5.2013

Eckerö Lineltä uusi kätevä palvelu, parkkeeraa ostoksille!

Eckerö Line toi tarjolle uuden palvelun, jonka avulla vähän isompikin lasti juomia ja muita tuliaisia kulkeutuu kevyesti kotiin! Vuokraa Hertziltä pakettiauto ja käytä M/S Finlandiaa sille parkkipaikkana Tallinnassa. Hinta pakettiauton vuokralle näyttäisi olevan ma-to lähdöillä 79€/vuorokausi.

Pikaisella laskutoimituksella säästöä kertyy tälläkin metodilla aika hyvin.
 
Jos laivalta toisi vaikka 75 laatikkoa Karhu 24-pack 5,4%-olutta, niin hintaa sille kertyisi Eckerö Linen hinnoilla: risteily 19€ + autovuokra 79€ + oluet 1042,5€ (75 x 13,90€ ennakkotilaushinta) = 1140,5€

Sama setti Suomen Alkosta ostettuna maksaisi: Karhu 24-pack 5,3% á 45,12€ x 75 laatikkoa = 3384€!!
 Eli hakemalla esimerkin Karhu oluet Eckeröltä säästöä kertyisi Alkon hintoihin verrattuna roimat 2243,5€!!!

Ja vaikka tyytyisi Karhun keskiolueen joka S-marketissa maksanee tällä hetkellä ~23€ laatikko niin silti säästöä kertyy Eckerön hintoihin verrattuna vieläkin ~600€! (S-market Karhu III á 23€ x 75 = 1725€)Eckerön Linen sivuilla uudesta palvelusta on kerrottu seuraavasti:

Nouda juhlajuomat kätevästi Finlandialta! Nyt voit vuokrata kauttamme Hertzin pakettiauton, ajaa aamulla satamaan, käyttää Finlandian autokantta parkkipaikkana päiväristeilyllä ja viedä laivaostokset kotiin illalla vaivatta. Pakettiauto asiakkaillemme Hertziltä erikoishintaan 79 €/vuorokausi ma-to –lähdöillä. Eckerö Line tarjoaa tämän tarjouksen lunastaneille autopaikan laivalle veloituksetta. S-Etukortilla saat bonusta paitsi Eckerö Linen matkoista ja laivaostoksista myös Hertzin vuokra-autoista.
Toimi näin:

  1. Ota yhteyttä Eckerö Linen Myyntipalveluun varataksesi päiväristeilyn ja vuokrapakettiauton.
  2. Eckerö Line tekee tarvittavan matkavarauksen ja lähettää tiedon autovarauksesta Hertzille. Hertz on tiedon saatuaan suoraan yhteydessä sinuun ja sopii pakettiauton toimituksesta.
  3. Aja pakettiauto laivaan parkkiin mukavan päiväristeilyn ajaksi ja vie ostokset vaivatta kotiin illalla!
  4. Huomio että vuokra-autovaraus on tehtävä 48 h ennen auton vuokrausta ja maanantailähdölle viimeistään edeltävänä perjantaina. Pakettiauton voi vuokrata maanantai-torstai –päiväristeilylähdöille.
Auton vuokraus ajoittuu pääsääntöisesti Finlandian lähtöpäivän väliselle ajalla aamusta klo 07.00 seuraavaan aamuun klo 07.00. Toiminta-alue on Uusimaa (n. 50 km säteellä Helsingin Länsisatamasta). Kysy tarjousta myös muille alueille. Huom! Autoa ei voi ajaa ulos laivasta Tallinnassa.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti