3.4.2012

Maaliskuu 2012 suosituimmat

Tallinna kutsuu -sivujen eniten luetut tekstit maaliskuussa olivat seuraavat

Pääsiäisenä Tallinnaan, kaupat auki normaalisti!

Tämä on saanut aikaan oikean yleisöryntäyksen. Mielestäni se osoittaa sen, että todella moni on matkustamassa Tallinnaan pääsiäisenä tai ainakin suunnittelee sitä. Ja onhan ajankohta todella otollinen, normaalia pidempi viikonloppu katkaisee arjen rutiinit sopivasti ja siihen saa mahtumaan rentouttavan reissun. Ja mikä parasta, sitä aktiviteettiakin löytyy, Tallinnan kaupat nimittäin ovat auki joka ikinen päivä pääsiäisenä! Hurraa!!

Tarvitseeko Tallinnaan matkaava passia?

Tämä on todellinen kestosuosikki, asia on edelleen epäselvä usealle ja ajankohtainen, koska Tallinna on se matkakohde, joka on suomalaisille mieluisin ja sinne suunnataankin lomalla useimmin kuin minnekään muualle! 

Tallinnan parhaat ravintolat!

Eikä ole suomalaisten suut tuohesta, ehei :). Suussa sulavimmat herkut ovat yksi iso osa reissaamista. Lomareissulla nimittäin on ihanaa syödä hyvin ja paljon! Tallinnan keittiöiden valmistamat ateriat vievät taatusti kielen mennessään kaikenkokoisilta ja kaikenikäisiltä.

Eckerö Line tuo Helsinki - Tallinna reitille uuden laivan

Uusi laiva Tallinnaan kiinnostaa aina. Jos kaikki aiemmat laivat on jo koluttu, voi syksyllä hypätä uuteen, entistä hienompaan laivaan jolla matkustaminen tulee varmasti olemaan entistä uskomattomampi seikkailu. 

Kansalliset juhla- ja pyhäpäivät Virossa 2012

Hmm, osuuko loma juuri sille ajankohdalle kun Tallinnassa on kauppojen ovet kiinni? Se jos jokin on kiinnostava asia. Onneksi Tallinnassa kaupat, ainakin isoimmat, ovat auki 365 päivää vuodessa! Ei ihan vielä kellon ympäri mutta kuitenkin aamuvarhaisesta iltamyöhään!Ja kun hinnatkin ovat vielä kohdallaan niin se on varmasti yhtä riemua hintatietoiselle suomalaiselle!


Aiemmat suosituimmat tekstit löydät täältä:

Helmikuu 2012 suosituimmat

Tammikuu 2012 suosituimmat


Halvimmat Tallinnan reissut Matkapojilta  
Edullisesti Tallinnaan Matkoja yli 30 vuoden kokemuksella!

Omatoimiselle hotelli helposti ja edullisesti! 
Ja vakuutukset kannattaa pitää kunnossa!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti