15.1.2014

Tallinnan yleiset saunat: Kalma saun

Melkein kaikilla hotelleilla on tarjota asukkailleen sauna jossa voi rentoutua ja palautua kiivaan kuluttamisen aiheuttamasta stressistä. Mutta moniko meistä on tutustunut Tallinnan yleisiin saunoihin joista tunnetuin lienee Kalma saun
Suomalaisten korvaan kenties hieman kammottavaltakin kuullostava nimi ei kuitenkaan tarkoita sitä, että siellä löylyttelisi kalmiston porukkaa. Ei, vaan kyseessä on todella perinteikäs yleinen sauna Kalamajan kaupunginosassa. Siellä pistäytyminen esimerkiksi kylmänä talvipäivänä on kiva kokemus. Saunan palvelutiskiltä voit ostaa vaikka vihdan ja muita virvokkeita :).
Metrisillä haloilla lämmitettävä sauna antaa kylpijöilleen sellaiset löylyt mitkä vain puulämmitteinen sauna voi antaa ja löylyttelyn välissä voit pulahtaa kylmäaltaaseen verenkierron vilkastuttamiseksi. Suihkuissakaan ei tarvitse veden kanssa liiemmin läträtä vaan käytössä on perinteisesti pesuvadit.
Tallinnastakin löytyy siis kunnon sauna joten Hüva leili!Näytä Tallinnan yleiset saunat suuremmalla kartalla0 kommenttia:

Lähetä kommentti